Pubquiz

Volksvermaken Vries organiseert sinds 2012 met veel succes haar pubquiz. Regelmatig strijden meer dan 30 teams in Café ‘Onder de Linden’ verwoed om de titel ‘het slimste team van Vries’. Dit jaar houden we vijf maal de pubquiz.

Bij een pubquiz beantwoorden spelers in teams van 2 tot 4 personen vragen die door de quizmaster gesteld worden. De quiz bestaat uit acht rondes van 10 vragen, waaronder een geluidsronde en plaatjesronde. De vragen kunnen over van alles en nog wat gaan, maar vaak is er een grote rol weggelegd voor actualiteiten, muziek, film, landen, sport, enzovoorts. Zo nu en dan kent onze pubquiz een speciale ronde waarin vragen rondom een thema centraal staan.

Per ronde worden de goede antwoorden geteld en de stand opgemaakt door de jury. De beloning voor het winnen van een vragenronde bestaat uit een versnapering naar keuze voor het hele team. De winnaars van het eindklassement van de avond ontvangen, naast de eer en een fraaie beker.

De afgelopen edities van de pubquiz waren vaak al na een paar dagen helemaal volgeboekt door de e-mail die we versturen naar de vaste deelnemers. Dit vinden we uiteraard geweldig, maar dit heeft ook geleid tot opmerkingen van mensen die graag mee willen doen, maar niet aan de bak kwamen omdat de vaste deelnemers al hadden ingeschreven.

Daarom hebben we nu besloten om de inschrijving 2 a 3 weken van te voren eerst op deze site open te stellen zodat iedereen een gelijke kans heeft om mee te doen. Eerder inschrijven heeft geen zin, dat zullen we niet toekennen. Als er  1 week daarna nog aanleiding voor is, zullen we alsnog de gebruikelijk e-mails versturen.

De inschrijving voor leden is nog steeds € 1,– per deelnemer, maar de inschrijving voor niet leden is verhoogd naar € 3,50

De volgende quizdatum 2019 is :  18 januari     (inschrijven is nog niet mogelijk)

 

Naam

Email adres

ik geef mij hierbij op voor de pubquiz op 18 januari a.s. van Volksvermaken Vries
(deze opgave niet eerder doen dan dat de inschrijving middels een bericht op deze site is geopend)
Wij doen mee onder de teamnaam: