2e Online Pubquiz Volksvermaken Vries op 3 Juli

Wat was er veel animo voor de eerste online pubquiz van Volksvermaken Vries. Maar liefst 39 teams hebben die avond meegespeeld. Daarom organiseert Volksvermaken op 3 juli a.s. haar tweede online pubquiz, mét een noviteit. Er is in café Onder de Linden op die avond plaats voor 6 teams (van 4 personen) die onder het genot van een drankje de quiz in de grote zaal kunnen meedoen. En daarvoor geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt! Volksvermaken Vries zorgt ervoor dat de quiz op het grote scherm te volgen is en je neemt zelf een telefoon/laptop mee om de antwoorden in te vullen.

De deelnemers ontvangen van Volksvermaken Vries op tijd (plm. 30 minuten van tevoren) de exacte instructies, een link per e-mail naar de uitzending en het antwoordformulier.
Opgeven kan alleen op de website via het onderstaande invulformulier.

En omdat het zo goed beviel, hebben we Sietse en Renée opnieuw gevraagd  schaaltjes met borrelhapjes te verzorgen en dat weer tegen een vrijwillige bijdrage van € 10,– per team. De hapjes kun je dan weer op een vooraf gemeld tijdstip ophalen bij Onder de Linden. Volksvermaken gaat er een beetje van uit dat iedereen meedoet met deze bijdrage, maar als je om welke reden dan ook hieraan niet wilt meedoen, kun je dat aangeven op het aanmeldformulier.

Doe jij ook mee aan deze tweede online pubquiz? geef je dan hier op!

Inschrijfformulier Online Pubquiz

Inschrijven voor de on line pubquiz

reCAPTCHA