Bouwplezier en Kindervertier in de Zomer!

Kinderspeldagen

In de laatste week van de zomervakantie nodigt Volksvermaken Vries, in samenwerking met Plaats de Wereld en PKN Vries, alle kinderen van 7 tot 12 jaar uit die in Vries wonen of naar school gaan. Bereid je voor op drie dagen vol bouwplezier op het evenemententerrein aan de Veenweg, waar creativiteit en gezelligheid samenkomen.

Wat kun je verwachten:

  • Bouwactiviteiten: Elke dag staat in het teken van bouwen, waarbij de kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Hutten, constructies, en andere meesterwerken zullen het evenemententerrein sieren.
  • Randactiviteiten: Naast het bouwen worden dagelijks diverse randactiviteiten aangeboden. Of je nu van sport, creatieve bezigheden of culturele activiteiten houdt, er is voor elk wat wils.

Traditioneel Eindfeest: De drie dagen bouwplezier worden afgesloten met het traditionele eindfeest. Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn van harte uitgenodigd om de prachtige creaties van de kinderen te bewonderen.

Bovendien zijn we op zoek naar ouders die als vrijwilliger willen meehelpen, zodat de kinderen een onvergetelijke tijd kunnen beleven. Word jij onze held?

Samen bouwen we aan mooie herinneringen en een zomer vol plezier!

Details

Datum: 28 t/m 30 augustus 2024

Kosten voor deelname:
€ 17,50 per kind all-in

laat het ons gerust even weten als de kosten een probleem zijn

 

 

Locatie

Evenemententerrein
Vries