Gezellig met elkaar fietsen door Drenthe

Tynaarlo Fietstocht

Doe mee aan de Tynaarlo Fietstocht

Ontdek de prachtige omgeving van Tynaarlo tijdens de Tynaarlo Fietstocht op zondag 18 augustus 2024. Deze tocht wordt afwisselend georganiseerd door Volksvermaken Vries en Vereniging Volksvermaken Eelde. Dit jaar is de organisatie in handen van Vereniging Volksvermaken Eelde en zij hebben opnieuw een schitterende route voorbereid.

Vanaf 10 uur ‘s ochtends kunnen fietsers zich inschrijven bij een van de drie startplaatsen. In Vries begint de tocht bij Café Onder de Linden, in Eelde start je bij Café-Theater G&A Boelens, en de startlocatie in Zuidlaren wordt binnenkort bekendgemaakt.

Fiets door de prachtige natuurgebieden van de gemeente Tynaarlo en geniet van een dag vol ontdekkingen. De stempelposten sluiten om 17.30 uur, zodat je voor het einde van de middag weer terug kunt zijn op de startlocatie.

Bij de start ontvangen deelnemers een uitgebreide routebeschrijving en bij iedere stempelpost een attentie namens o.a. NAM en Univé. Deelname aan de Tynaarlo Fietstocht is gratis.

Volksvermaken Vries hoopt op prachtig fietsweer op zondag 11 augustus en kijkt uit naar een grote opkomst bij deze gezellige Tynaarlo Fietstocht. Mis het niet en beleef samen met ons een dag vol fietsplezier!

Details

Zondag 18 augustus 2024

start vanaf 10.00 uur

 

Deze tocht wordt mede mogelijk gemaakt door:

Locatie

Café-Theater G&A Boelens, Eelde
Café Onder de Linden, Vries