Gezellig met elkaar fietsen door Drenthe

Tynaarlo Fietstocht

2Doe mee aan de Tynaarlo Fietstocht die op zondag 14 augustus 2021 wordt gehouden. De Tynaarlo Fietstocht wordt bij toerbeurt georganiseerd door de Volksvermaken Vries en Vereniging Volksvermaken Eelde. Dit jaar is de organisatie van de tocht in handen van de Vereninging Volksvermaken Eelde. Er is ook nu weer een mooie route uitgezet.

Vanaf 10 uur ’s ochtends kunnen fietsers zich laten inschrijven bij een van de drie startplaatsen. Na een dag fietsen door de mooie natuurgebieden van de gemeente Tynaarlo kan men voor het einde van de middag weer terug zijn in de startplaats. De posten sluiten om 17.30 uur.

In Vries kan worden gestart bij Café Onder de Linden, in Eelde is Café-Theater G&A Boelens de startplaats en de start in Zuidlaren is nog niet bekend

De deelnemers ontvangen bij de start een uitgebreide routebeschrijving en bij iedere stempelpost een attentie namens o.a. NAM en Univé. Iedereen kan gratis deelnemen aan deze Tynaarlo Fietstocht.

Volksvermaken Vries rekent op goed fietsweer voor zondag 14 augustus en hoopt op veel deelnemers aan deze Tynaarlo Fietstocht.

Details

Zondag 13 augustus

start vanaf 10.00 uur

 

Deze tocht wordt mede mogelijk gemaakt door:

Locatie

Café-Theater G&A Boelens Eelde
Café Onder de Linden Vries
Zuidlaren nog niet bekend