Jaarlijks gelijk met de landelijke intocht

Sinterklaasintocht

Ondanks alle corona-perikelen bezoekt Sinterklaas dit jaar Vries gelukkig weer. Door Volksvermaken Vries is een rondrit georganiseerd waarbij het voor alle kinderen en hun (groot)ouders mogelijk is Sinterklaas vlakbij het eigen huis welkom te heten. Om half drie start de rondrit in de Fledders, waarna de volgende route wordt gevolgd: Asserstraat, Diepsloot, Oosterkampen, Eikenlaan, Oude Asserstraat, Westerstraat, Schultestraat en Brink.
Er is vanuit de veiligheidsregio Drenthe aangegeven dat de rondrit een echte doorstroomactiviteit moet zijn. Er is dus geen gelegenheid om Sinterklaas of zijn Pieten de hand te schudden.
Gezien de huidige ontwikkelingen m.b.t. de nieuwe corona besmettingen vindt het bestuur van Volksvermaken Vries het niet verantwoord om het aangekondige Sinterklaas kinderfeest binnen door te laten gaan, vandaar dat er is besloten om dit af te gelasten. De optocht buiten gaat gewoon door zoals dit in de eerdere aankondigingen is gedaan.

We hopen dat we voor de kinderen uit Vries en omstreken ondanks alle noodzakelijke maatregelen toch op deze wijze een mooie Sinterklaasintocht organiseren.

Details

13 november 2021

start rondrit 14.30 uur
Kinderfeest tm groep 6 Onder de Linden 16.00 uur

Locatie

Vries