Wie is de slimste van Vries?

Vriezer DorpsQuiz

Een Dorpsquiz bestaat uit hersenkrakers, (maffe) doe-opdrachten, vragen over het dorp en algemene vragenrondes. Het is dus aan te raden om verschillende ‘specialisten’ in je team aanwezig te hebben.
Op 7 oktober a.s. vanaf 18.45 uur halen de teamcaptains het quizboekje op bij Café Onder de Linden (zij mogen pas om exact 19.00 uur met het boekje vertrekken) en om 23.00 moeten de antwoorden daar weer worden ingeleverd. Het beantwoorden van de vragen doe je dus in huiselijke kring. Opzoeken mag, maar de organisatie heeft geprobeerd dit zoveel mogelijk te bemoeilijken;). De uitslag volgt op vrijdag 27 oktober a.s., meer informatie over de precieze invulling van deze avond volgt op een later moment.  Volksvermaken Vries adviseert een teamgrootte van 10-15 personen maar (iets) meer of minder kan natuurlijk ook. Teams kunnen zich tot en met zondag 1 oktober a.s. aanmelden via het onderstaande formulier.
Nu alvast een paar tips aan de teams:

  • Zorg voor een gevarieerde teamsamenstelling.
  • Spreek een duidelijke strategie af om de vragen in de gestelde tijd te beantwoorden.
  • Zorg ervoor dat je teamcaptain de hele quizavond bereikbaar is via what’sapp.
  • Zorg voor voldoende koffie.

Doe mee met een team van vrienden, buurtgenoten, collega’s, leden van een vereniging, familie of elke andere samenstelling die je kunt bedenken.
Je kunt je team nu al aanmelden via het onderstaande formulier.

Inschrijfformulier DorpsQuiz 2023

Inschrijven voor de DorpsQuiz

reCAPTCHA

Details

7  oktober 2023

19.00 uur ophalen quizvragen

23.00 uur inleveren quiz-antwoorden

Locatie

Vries