Wie is de slimste van Vries?

Vriezer DorpsQuiz

Dorpsquiz met Volksvermaken Vries – Een Avond Vol Hersenkrakers en Doe-opdrachten!

Een Dorpsquiz bestaat uit hersenkrakers, (maffe) doe-opdrachten, vragen over het dorp en algemene vragenrondes. Het is dus aan te raden om verschillende ‘specialisten’ in je team aanwezig te hebben.

Op 5 oktober beginnen we om 18.45 uur bij Café Onder de Linden, waar de teamcaptains het quizboekje ophalen (ze mogen pas om exact 19.00 uur met het boekje vertrekken). Om 23.00 uur moeten de antwoorden daar weer worden ingeleverd. Het beantwoorden van de vragen doe je dus in huiselijke kring. Opzoeken mag, maar de organisatie heeft geprobeerd dit zoveel mogelijk te bemoeilijken ;). De uitslag volgt op vrijdag 25 oktober, en meer informatie over de precieze invulling van deze avond volgt op een later moment. Volksvermaken Vries adviseert een teamgrootte van 10-15 personen, maar (iets) meer of minder kan natuurlijk ook.

Nu alvast een paar tips aan de teams:

  • Zorg voor een gevarieerde teamsamenstelling.
  • Spreek een duidelijke strategie af om de vragen in de gestelde tijd te beantwoorden.
  • Zorg ervoor dat je teamcaptain de hele quizavond bereikbaar is via WhatsApp.
  • Zorg voor voldoende koffie.

Doe mee met een team van vrienden, buurtgenoten, collega’s, leden van een vereniging, familie, of elke andere samenstelling die je kunt bedenken. De aanmelding is inmiddels gesloten. We kijken uit naar een avond vol gezelligheid, uitdagingen en natuurlijk, de ontknoping van de Dorpsquiz!

Details

5  oktober 2024

19.00 uur ophalen quizvragen

23.00 uur inleveren quiz-antwoorden

Locatie

Vries