01

Klootschieten

Klootschieten wordt elke eerste zondag georganiseerd. De kosten zijn 1 euro per persoon en iedereen kan meedoen.
Aanvang: 9.30 uur bij Café onder de Linden. Het klootschieten duurt tot ongeveer 12 uur.

02

Pubquiz

Volksvermaken Vries organiseert sinds 2012 met veel succes haar pubquiz. Regelmatig strijden meer dan 30 teams in Café ‘Onder de Linden’ verwoed om de titel ‘het slimste team van Vries’

03

Tynaarlo Fietstocht

Samen met Vereniging Volksvermaken Eelde organiseert Volksvermaken Vries jaarlijks in augustus een fietstocht die de deelnemers voert langs mooie wegen en paden in de gemeente Tynaarlo en directe omgeving.

04

Kinderspeldagen

Jaarlijks in augustus worden de Kinderspeldagen Vries georganiseerd door Plaats de Wereld, de Protestante Kerk Vries en Volksvermaken Vries, een bijzondere co-productie dus.

06

Grote Vriezer DorpsQuiz

 

De Vriezer DorpsQuiz is een quiz voor én door Vries. Alle inwoners mogen meedoen. De enige regel is dat je je inschrijft als team van ongeveer 10 tot 15 personen. Op de Vriezer DorpsQuiz dag haalt een van de teamleden om 19.00 uur het vragen-/opdrachtenboekje op in Café Onder de Linden. Houd teamleden beschikbaar voor opdrachten gedurende de Quizavond! Om 23.00 uur moeten de antwoorden worden ingeleverd. De uitslag wordt bekend gemaakt op tijdens de feestelijke prijsuitreiking (datum volgt) in Café Onder de Linden. Alle teamleden zijn daarbij van harte uitgenodigd.

 

09

Sinterklaasintocht

 

Om half drie start de rondrit in de Fledders, waarna de volgende route wordt gevolgd: Asserstraat, Diepsloot, Oosterkampen, Eikenlaan, Oude Asserstraat, Westerstraat, Schultestraat en Brink.

Vanaf 16.00.uur is er een gezellig feest voor alle kinderen tot en met groep 6 in Grand Café Onder de Linden Er is in de zaal helaas geen plaats voor papa’s en mama’s. Er wordt echter goed op alle kindjes gepast. Dit feest duurt tot 16.45 uur.

10

Seniorenmiddag

Zoals gezegd een gezellige middag voor senioren. Met een gevarieerd programma, zodat iedereen zich uitstekend kan vermaken. Ontmoet elkaar, lach met elkaar, luister naar muzikale klanken, waag een gokje en geniet vooral

11

Kerstmarkt

De kerstmarkt in Vries is inmiddels traditie geworden. Op de authentieke Brink rondom de monumentale Bonifatiuskerk vind u de fraai ingerichte kramen, die prachtig verlicht worden door honderden lichtjes. Naast de kramen met verschillende lekkernijen en kerst-hebbedingen zijn er allerlei leuke activiteiten, zoals een ritje in de huifkar, broodjes bakken bij het vuur of een mini-workshop winterhoorn blazen. De kerstmarkt wordt georganiseerd door de St. Decemberactiviteiten Vries en Volksvermaken neemt een belangrijk deel van de uitvoerende werkzaamheden voor haar rekening.

12

Viering Koningsdag, diverse activiteiten zoals aubade, kindervrijmarkt, traditionele fietstocht e.a.

Een traditionele Koningsdag mag natuurlijk niet ontbreken. Met de aubade, een kindervrijmarkt, allerhande spelletjes, springkussens, kinderdisco en de traditionele fietstocht

13

Avond4daagse Vries

Hoe gezond en gezellig is een Avond4daagse voor jong en oud. Doet u mee? Vier avonden lekker buiten bewegen in onze mooie omgeving. En natuurlijk in goed gezelschap. Loop met een groepje, je klas, je sportteam of je gezin en natuurlijk verdien je een mooie medaille.

 

14

Lampionnenoptocht

Samen in een grote optocht met je lampion door het dorp paraderen

Neem direct contact op

Het onderstaande formulier komt uit bij de secretaris van de vereniging. Binnen enkele werkdagen kunt u een antwoord verwachten.

Contactformulier
reCAPTCHA