Vries Draait Door 2024

 

‘Vries draait door’ is terug!
Op zaterdag 30 maart 2024
In de pre-coronatijd was ‘Vries draait door’ al een beetje een begrip in Vries. Een gezellige, muzikale avond in het teken van de top 2000.
En nu is ‘Vries draait door’ terug in een 2.0 versie, georganiseerd door Volksvermaken Vries. Niet meer gekoppeld aan de top 2000, maar met elke keer een decennium ‘in de spotlights’. Voor 2024 is gekozen voor the 80’
Met een kekke band uit Vries en niet te vergeten dj Erwin maken we er een gezellig avond van. Met alle 80’s hits, de muzikale grabbelton en niet te vergeten het publiek in de juiste outfits.
Nou-N gaat voorop in de muziek en Magdalena en haar kornuiten hebben er veel zin in. Zij krijgen hier en daar wat muzikale ondersteuning uit de directe omgeving en de pauzes worden gevuld door dj Erwin, die hits draait uit de muzikale grabbelton, die gevuld wordt door jullie, de bezoekers. Op de website van Volksvermaken Vries en op facebook vinden jullie vanaf 15 maart a.s. een formuliertje waarop je jouw eigen top 3 uit the 80’s kunt vermelden. Lever deze in bij aanvang van de avond en wie weet komen jouw favorieten langs.

De on-line kaartverkoop is gesloten. De laatste kaarten zijn zaterdagavond aan de zaal nog te koop. (alleen PIN)

 

Details

30 maart  2024

 

Locatie

Café Onder de Linden
Vries