wandelend in competitie door de omgeving

Klootschieten

Klootschieten met Volksvermaken Vries – Een Sportieve Uitdaging voor Iedereen!

Klootschieten, ook wel bekend als kogelwerpen, is een intrigerende werpsport waarbij deelnemers, verdeeld over twee teams, de uitdaging aangaan om een met lood verzwaarde kogel (de kloot) onderhands zo ver mogelijk te werpen.

Elke eerste zondag van de maand organiseert Volksvermaken Vries een klootschietwedstrijd. Voor een bescheiden bedrag van € 1,00 per persoon kunnen enthousiaste deelnemers zich aansluiten en meedoen aan deze sportieve uitdaging. Iedereen is van harte welkom, of je nu ervaren bent of voor de eerste keer meedoet.

De activiteit begint om 9:30 uur bij Café Onder de Linden, waar teams zich verzamelen om de competitie aan te gaan. De wedstrijd duurt tot ongeveer 12 uur, en naast de maandelijkse wedstrijden organiseert Volksvermaken Vries ook jaarlijks een boeiende avondwedstrijd.

Klootschieten is niet alleen een sport, maar ook een gezellige gelegenheid om samen te komen, deel te nemen aan een vriendelijke competitie en de gemeenschap te versterken. Doe mee en ontdek de plezierige wereld van klootschieten met Volksvermaken Vries!

Details

Elke eerste zondag van de maand

Start 9.30 uur

Locatie

Cafe onder de Linden
Vries