Kennis, spanning en gezelligheid in de kroeg

Pubquiz

PUBQUIZ
Volksvermaken Vries organiseert sinds 2012 met veel succes vijfmaal per jaar haar pubquiz. Regelmatig strijden teams in een volgepakt Grand-Café ‘Onder de Linden’ verwoed om de titel ‘het slimste team van Vries’.

Bij een pubquiz beantwoorden spelers in teams van 2 tot 4 personen vragen die door de quizmaster gesteld worden. De quiz bestaat uit acht rondes van 10 vragen, waaronder een geluidsronde en plaatjesronde. De vragen kunnen over van alles en nog wat gaan, maar vaak is er een grote rol weggelegd voor actualiteiten, muziek, film, landen, sport, enzovoorts. Zo nu en dan kent onze pubquiz een speciale ronde waarin vragen rondom een thema centraal staan.
Per ronde worden de goede antwoorden geteld en de stand opgemaakt door de jury. De beloning voor het winnen van een vragenronde bestaat uit een versnapering naar keuze voor het hele team. De winnaars van het eindklassement van de avond ontvangen, naast de eer een smul pakket en een fraai glas

Doe jij ook mee samen met vrienden, familie, collega’s of teamgenoten? Wij doen zeker weer ons best om er een gezellige avond van te maken.
De quiz begint om 20.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. De deelname voor leden van Volksvermaken bedraagt €2,00 per persoon. Als je geen lid bent, betaal je vanaf nu  € 5,00 p.p. Nog steeds geen geld natuurlijk voor een hele avond quizplezier.
De afgelopen edities van de pubquiz waren vaak al na een paar dagen helemaal volgeboekt.  Dit vinden we uiteraard geweldig, maar dit heeft ook geleid tot opmerkingen van mensen die graag mee willen doen, maar niet aan de bak kwamen omdat de vaste deelnemers al hadden ingeschreven.
Daarom hebben we nu besloten om de inschrijving 2 a 3 weken van te voren eerst op deze site open te stellen zodat iedereen een gelijke kans heeft om mee te doen. Eerder inschrijven heeft geen zin, dat zullen we niet toekennen. Als er  1 week daarna nog aanleiding voor is, zullen we alsnog de gebruikelijke e-mails aan de vorige deelnemers versturen.
De aanstaande pubquiz voor 17 maart is al weer zeer snel helemaal volgeboekt! We begrijpen dat dit voor een aantal quizliefhebbers die zich nog wilden opgeven een teleurstelling is, maar er kunnen echt niet meer teams in. Je kunt je evt nog als reserve aanmelden op:  pubquiz@volksvermakenvries.nl. dan nemen we evt. contact met je op wanneer zich een team alsnog afmeldt.

 

 

Details

20 januari, 17 maart, 12 mei, 15 september, 17 november en 19 januari (2024)
Aanvang: 20.00 uur bij café ‘Onder de Linden’
Kosten voor deelname: leden € 2,00, niet-leden € 5,00