Kennis, spanning en gezelligheid in de kroeg

Pubquiz

PUBQUIZ
Volksvermaken Vries organiseert sinds 2012 met veel succes vijfmaal per jaar haar pubquiz. Regelmatig strijden meer dan 30 teams in Café ‘Onder de Linden’ verwoed om de titel.

Bij een pubquiz beantwoorden spelers in teams van 2 tot 4 personen vragen die door de quizmaster gesteld worden. De quiz bestaat uit acht rondes van 10 vragen, waaronder een geluidsronde en plaatjesronde. De vragen kunnen over van alles en nog wat gaan, maar vaak is er een grote rol weggelegd voor actualiteiten, muziek, film, landen, sport, enzovoorts. Zo nu en dan kent onze pubquiz een speciale ronde waarin vragen rondom een thema centraal staan.
Per ronde worden de goede antwoorden geteld en de stand opgemaakt door de jury. De beloning voor het winnen van een vragenronde bestaat uit een versnapering naar keuze voor het hele team. De winnaars van het eindklassement van de avond ontvangen, naast de eer en een fraaie glas met inscriptie.

Helaas is de aanstaande pubquiz op 20 maart 2020 al weer volgeboekt

Als je je nu aanmeldt via e-mail pubquiz@volkvermakenvries.nl plaatsen we op de wachtlijst als er een team uitvalt.

Aanmelden voor de volgende quiz kan nu nog niet, plm. 3 weken van te voren melden we op deze site wanneer dat mogelijk is en dan staat hier het inschrijfformulier

Details

20maart (volgeboekt, maar afgelast)
15 mei, 18 september, 13 november en 15 november (2021)
Aanvang: 20.00 uur bij café ‘Onder de Linden’
Kosten voor deelname: leden € 2,00, niet-leden € 5,00