Kennis, spanning en gezelligheid in de kroeg

Pubquiz

Beste pubquizliefhebbers,

Onlangs hebben we bij een aantal trouwe deelnemers geïnformeerd naar de belangstelling voor een online pubquiz, omdat er door alle coronaperikelen nu al twee geplande quizzen niet door konden gaan. De respons op onze mail was erg groot, maar vooral erg positief, dit verheugde ons zeer en we willen hen daarvoor bedanken.
Deze reacties hebben er dus toe geleidt dat wij de knoop hebben doorgehakt en we gaan op VRIJDAG 5 JUNI, om 20.00 een Pubquiz live via You Tube uitzenden.
Iedereen kan hieraan meedoen met je gebruikelijke Team, maar ook solo of met je gezin als je dat leuker vindt. De teamgrootte en het aantal teams is met deze werkwijze in principe onbeperkt. Het invullen van de antwoorden gebeurt via GoogleForms. De deelnemers ontvangen van ons op tijd (plm 30 minuten van tevoren) de exacte instructies en een link naar de uitzending per e-mail.
Opgeven kan weer alleen via onze site via het invulformulier. onderaan deze pagina.
Omdat we deze keer de gastvrijheid en de gezelligheid van Café Onder de Linden moeten missen, hebben we het volgende bedacht om toch enige betrokkenheid van het café te bewerkstelligen.
Wij stellen voor om per Team een vrijwillige bijdrage van € 10,– te vragen. Als je hieraan meedoet  dan krijg je hiervoor een schaaltje borrelhapjes dat je op een afgesproken tijdstip kunt ophalen bij Café Onder de Linden. Voor de drankjes moet je zelf zorgen, maar dit geeft misschien toch een beetje ‘Café beleving’ tijdens het maken van de quiz.
Wij gaan er een beetje van uit dat iedereen meedoet met deze bijdrage, maar als je om welke reden dan ook hieraan niet wilt meedoen, kun je dat aangeven op het aanmeldformulier.
Samengevat nodigen wij iedereen hierbij uit om je aan te melden

Met vriendelijke groet en wellicht tot ziens bij de online pubquiz

Pupquizteam Vries

Inschrijfformulier Online Pubquiz

Inschrijven voor de on line pubquiz

reCAPTCHA

Details

Online Pubquiz 5 juni 2020 (opgeven via formulier onder)

20maart (volgeboekt, maar afgelast)
15 mei (afgelast ivbm Corona maatregelen)
18 september, 13 november en 15 november (2021)
Aanvang: 20.00 uur bij café ‘Onder de Linden’
Kosten voor deelname: leden € 2,00, niet-leden € 5,00