Kennis, spanning en gezelligheid in de kroeg

Pubquiz

PUBQUIZ
Volksvermaken Vries organiseert sinds 2012 met veel succes vijfmaal per jaar haar pubquiz. Regelmatig strijden meer dan 30 teams in Café ‘Onder de Linden’ verwoed om de titel.

Bij een pubquiz beantwoorden spelers in teams van 2 tot 4 personen vragen die door de quizmaster gesteld worden. De quiz bestaat uit acht rondes van 10 vragen, waaronder een geluidsronde en plaatjesronde. De vragen kunnen over van alles en nog wat gaan, maar vaak is er een grote rol weggelegd voor actualiteiten, muziek, film, landen, sport, enzovoorts. Zo nu en dan kent onze pubquiz een speciale ronde waarin vragen rondom een thema centraal staan.
Per ronde worden de goede antwoorden geteld en de stand opgemaakt door de jury. De beloning voor het winnen van een vragenronde bestaat uit een versnapering naar keuze voor het hele team. De winnaars van het eindklassement van de avond ontvangen, naast de eer en een fraaie glas met inscriptie.

Vanaf nu is het weer mogelijk om je op te geven voor de aanstaande pubquiz op 20 maart 2020.

De deelname voor leden van Volksvermaken bedraagt €2,00 per persoon. Als je geen lid bent, betaal je vanaf nu  € 5,00 p.p. Nog steeds geen geld natuurlijk voor een hele avond quizplezier.

We hopen je (weer) te begroeten op 24 mei in café Onder de Linden Vries .

Aanmelden kan alleen via onderstaand formulier, van te voren aanmelden op een andere manier is niet mogelijk

Inschrijfformulier Pubquiz

Inschrijven voor de pubquiz

reCAPTCHA

Details

18 januari, 22 maart, 24 mei, 20 september, 15 november en 17 januari 
Aanvang: 20.00 uur bij café ‘Onder de Linden’
Kosten voor deelname: leden € 2,00, niet-leden € 5,00