Kennis, spanning en gezelligheid in de kroeg

Pubquiz

PUBQUIZ met Volksvermaken Vries – Test Je Kennis en Beleef Gezelligheid!

Sinds 2012 organiseert Volksvermaken Vries vijfmaal per jaar met veel succes haar pubquiz. Teams strijden in een levendig Grand-Café ‘Onder de Linden’ verwoed om de titel ‘het slimste team van Vries’.

Bij een pubquiz beantwoorden spelers in teams van 2 tot 4 personen vragen die door de quizmaster gesteld worden. De quiz bestaat uit acht rondes van 10 vragen, inclusief een geluidsronde en plaatjesronde. De vragen kunnen over van alles gaan, maar actualiteiten, muziek, film, landen, sport, en meer spelen vaak een grote rol. Soms heeft de pubquiz een speciale ronde waarin vragen rondom een thema centraal staan.

Per ronde worden de juiste antwoorden geteld en de stand opgemaakt door de jury. Het winnen van een vragenronde wordt beloond met een versnapering naar keuze voor het hele team. De eindwinnaars van de avond ontvangen naast de eer ook een smul pakket en een fraai glas.

Doe mee met vrienden, familie, collega’s of teamgenoten! We zetten ons in om er een gezellige avond van te maken. De quiz begint om 20.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Deelname voor Volksvermaken-leden kost €2,00 per persoon. Niet-leden betalen €5,00 p.p., wat nog steeds een voordelige prijs is voor een hele avond quizplezier.

Inschrijvingen openen 2 à 3 weken van tevoren op de website, zodat iedereen een gelijke kans heeft om mee te doen. Eerder inschrijven heeft geen zin.

Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor de quiz van 3 mei.
Inschrijven kan alleen via het onderstaande formulier:

Inschrijfformulier Pubquiz

Inschrijven voor de pubquiz

 

Details

  • 19 januari 2024
  • 15 maart 2024
  • 3 mei 2024
  • 20 september 2024
  • 15 november 2024
  • 17 januari 2025

Aanvang: 20.00 uur
Locatie: café ‘Onder de Linden’
Kosten: leden € 2,00, niet-leden € 5,00