Koningsdag

Koningsdag in Vries – Een Traditioneel Feest voor Iedereen!

Op 27 april aanstaande vieren we Koningsdag in Vries, en natuurlijk heeft Volksvermaken Vries een traditioneel programma samengesteld vol bekende elementen. Om 11.00 uur starten we op De Brink met de toespraak van burgemeester Thijsen, de aubade en het hijsen van de vlag. Daarna is er voor iedereen van alles te beleven, zoals ritjes in de Brandweerauto, VAKO Voetbal met voetbalspelletjes, en een concert door alle geledingen van Harmonie Vries. Uiteraard vindt ook de kindervrijmarkt plaats in de Brinkstraat.

Om 12.30 uur is er een demonstratie streetdance en kun je weer smullen van heerlijke poffertjes bij de Volksdansgroep uit Donderen, Bunne en Winde. In de knutseltent kunnen kinderen een mooi fotolijstje versieren met een eigen ‘koninklijke’ foto. De superbellenblaas, de survivalbaan, het springkussen voor de kleintjes en de schmink ontbreken ook dit jaar niet.

Om 13.00 uur start de Koningsdagfietstocht. Inschrijven kan bij Grand Café Onder de Linden. Om half twee begint de kinderdisco in de grote zaal van Grand Café Onder de Linden. Vanaf 14.00 uur zorgt gezellige muziek op het terras van het Grand Café voor een feestelijke afsluiting.

Volksvermaken Vries heeft weer een prachtig programma samengesteld en hoopt op een grote opkomst. Iedereen is van harte welkom om samen met ons Koningsdag te vieren in Vries!

Details

27 april

Aanvang 11.00 uur

 

Locatie

Brink
Vries