Vol programma voor Koningsdag in Vries

Op 27 april aanstaande vieren we ook in Vries weer Koningsdag. Na een corona-pauze van twee jaar kunnen dit jaar alle festiviteiten gelukkig gewoon doorgang vinden. Volksvermaken Vries heeft geprobeerd om dit jaar het eerst een aansprekend programma samen te stellen. We beginnen om 11.00 uur natuurlijk met de traditionele aubade op de Brink, waarbij burgemeester Marcel Thijsen aanwezig zal zijn. Harmonie Vries en scouting zijn zoals altijd van de partij. Harmonie Vries verzorgt met al haar geledingen aansluitend een Koningsdagconcert.
Na de aubade is in de Brinkstraat natuurlijk de jaarlijkse kindervrijmarkt en zijn er op de Brink diverse activiteiten zoals VAKO voetbal met voetbalspelletjes, ritje met de brandweerauto, poffertjeskraam, popcorn, ranja, springkussen en survivalbaan, knutseltent, superbellenblaas, schminken en de Keet van Tynaarlo.
Verder start vanaf 13.00 uur de traditionele Koningsdag Fietstocht vanaf Grand Café Onder de Linden en is er om 13.30 uur een kinderdisco, ook in Grand Café Onder de Linden.
Vanaf 15.00 uur spelen op het terras van Grand Café Onder de Linden afwisselend drie bands gezellige muziek.
De traditionele tegoedbon wordt in de week van 19 -22 april uitgedeeld op de basisscholen en kinderopvang in Vries. Zit uw kind niet in Vries op school? Haal de tegoedbon dan op 27 april a.s. op bij de infowagen van de organisatie op de Brink.

Je kunt ook HIER klikken voor het complete programma

En nu maar hopen dat het weer mee wil werken.