Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dorpsquiz

5 oktober , 19:00 - 23:00

Dorpsquiz met Volksvermaken Vries – Een Avond Vol Hersenkrakers en Doe-opdrachten!

Een Dorpsquiz bestaat uit hersenkrakers, (maffe) doe-opdrachten, vragen over het dorp en algemene vragenrondes. Het is dus aan te raden om verschillende ‘specialisten’ in je team aanwezig te hebben.

Datum: 5 oktober
Starttijd: 19:00 uur
Locatie: Vries

Op 5 oktober beginnen we om 18.45 uur bij Café Onder de Linden, waar de teamcaptains het quizboekje ophalen (ze mogen pas om exact 19.00 uur met het boekje vertrekken). Om 23.00 uur moeten de antwoorden daar weer worden ingeleverd. Het beantwoorden van de vragen doe je dus in huiselijke kring. Opzoeken mag, maar de organisatie heeft geprobeerd dit zoveel mogelijk te bemoeilijken ;). De uitslag volgt op vrijdag 25 oktober, en meer informatie over de precieze invulling van deze avond volgt op een later moment. Volksvermaken Vries adviseert een teamgrootte van 10-15 personen, maar (iets) meer of minder kan natuurlijk ook.

Doe mee met een team van vrienden, buurtgenoten, collega’s, leden van een vereniging, familie, of elke andere samenstelling die je kunt bedenken. De aanmelding is inmiddels gesloten. We kijken uit naar een avond vol gezelligheid, uitdagingen en natuurlijk, de ontknoping van de Dorpsquiz!

Gegevens

Datum:
5 oktober
Tijd:
19:00 - 23:00

Locatie

Vries