Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grote klootschietavond

14 juni , 19:00 - 21:00

Grote Klootschiet Avond – Een Gezellige Wedstrijd Vol Buitensportplezier!

Op 14 juni is het tijd voor de Grote Klootschiet Avond in Vries, een evenement dat garant staat voor gezelligheid, competitie en buitenplezier. De avond begint om 19:00 uur bij Café Onder de Linden, waar deelnemers zich verzamelen voor een avond vol klootschietplezier.

Datum: 14 juni
Tijd: 19:00 uur
Locatie: Café Onder de Linden, Vries
Inschrijving: Vanaf 18:30 uur
Deelname: Gratis voor leden, €2,50 voor niet-leden

Het avontuur begint met de inschrijving vanaf 18:30 uur, waar teams zich kunnen aanmelden voor deze sportieve uitdaging. Voor leden is deelname gratis, een extra voordeel van het lidmaatschap. Niet-leden zijn ook van harte welkom en betalen een bescheiden bedrag van €2,50 om deel te nemen.

Klootschieten is een gezellige buitensport waarbij teams proberen een houten bal, de ‘kloot’, met zo min mogelijk worpen een parcours af te leggen. Een activiteit die niet alleen zorgt voor competitie, maar ook voor een hoop gelach en samenhorigheid.

Café Onder de Linden vormt het bruisende startpunt voor deze avond vol sportiviteit en gezelligheid. Of je nu een doorgewinterde klootschieter bent of voor het eerst meedoet, iedereen is welkom!

Schrijf je in, vorm een team en beleef samen met vrienden, familie of buren een geweldige avond vol klootschietplezier. Laten we samen de kloot rollen en genieten van een onvergetelijke Grote Klootschiet Avond in Vries!

Gegevens

Datum:
14 juni
Tijd:
19:00 - 21:00

Locatie

Onder de Linden
Brink 4
Vries,
+ Google Maps