Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Intocht Sinterklaas

18 november 2023 , 14:00 - 15:30

Ook dit jaar heeft Volksvermaken Vries ervoor gekozen om Sinterklaas en zijn Pieten, onder begeleiding van Harmonie Vries en Brandweer Vries, te verwelkomen met een feestelijke rondrit door het dorp.  Daardoor is het voor alle kinderen, ouders en grootouders mogelijk Sinterklaas dichtbij het eigen huis welkom te heten.

Om 14.00 uur start de rondrit in de Fledders (bij OBS De Vijverstee), waarna de volgende route wordt gevolgd: Fledders (in zuidelijke richting), Asserstraat, Diepsloot, Oosterkampen, Eikenlaan, Oude Asserstraat, Brinkstraat en Brink.

Sinterklaas en zijn Pieten hopen onderweg zoveel mogelijk kinderen te begroeten en hen natuurlijk te voorzien van pepernoten

Na afloop van de rondrit vindt er rond 15.30 uur op de Brink nog een ‘meet & greet’ met Sinterklaas en zijn Pieten plaats. Het jeugdorkest van Harmonie Vries speelt daar o.a. het lied ‘en ik spring, spring, spring als een pepernoot’. Alle kinderen van Vries worden opgeroepen om mee te dansen en zingen. Dat wordt vast een fantastisch welkom voor Sinterklaas. 

Gegevens

Datum:
18 november 2023
Tijd:
14:00 - 15:30

Locatie

Vries

Organisator

Volksvermaken Vries
E-mail
info@volksvermakenvries.nl
Bekijk de site van Organisator