Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Palmpasen optocht

23 maart , 13:30 - 15:00

Palmpasen Optocht – Een Vrolijk Feest voor de Kleintjes!

Op 23 maart nodigen we alle kinderen uit groep 1 tot en met 5 van de basisschool in Vries uit om deel te nemen aan de Palmpasen-optocht, een betoverende traditie die het begin van de lente viert. De festiviteiten zullen aanvangen om 13:30 in de sfeervolle Bonefatius Kerk in ons dorp.

Datum: 23 maart
Tijd: 13:30 uur
Locatie: Bonefatius Kerk, Vries

De optocht begint bij het sfeervolle startpunt op de Brink, waar de kinderen hun prachtig versierde Palmpasenstokken zullen dragen. Deze kleurrijke creaties worden door de kinderen zelf gemaakt en zijn gevuld met lekkernijen en symbolen die het lentegevoel versterken.

Om de feestelijke sfeer compleet te maken, zal de stoet begeleid worden door de vrolijke klanken van Harmonie Vries. Samen zullen we door de straten van Vries trekken, genietend van de muziek en de glimlachende gezichten van de deelnemende kinderen.

De Palmpasen-optocht is niet alleen een leuke traditie, maar ook een prachtige gelegenheid voor de kinderen om samen te komen, hun creativiteit te tonen en het begin van de lente te vieren. We hopen op een stralende dag met veel deelnemers en toeschouwers!

Dus, laat je kinderen deelnemen aan dit feestelijke evenement en laten we samen de Palmpasen vieren in de mooie straten van Vries!

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
13:30 - 15:00

Locatie

Dorpskerk
Vries, + Google Maps