Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Taofel in tuune

23 juni , 11:00 - 17:00

Taofel in Tuune – Vrijmarkt in de Voortuin!

Op 23 juni wordt Vries omgetoverd tot een gezellige vrijmarkt tijdens het evenement “Taofel in Tuune”. Het idee is simpel maar briljant: iedereen kan zijn voortuin omtoveren tot een kraampje en spulletjes verkopen. Een fantastische gelegenheid om schatten te ontdekken en buurtgenoten te ontmoeten.

Datum: 23 juni
Tijd: Vanaf 11:00 uur
Locatie: Voortuinen in heel Vries

Of je nu op zoek bent naar unieke vondsten, handgemaakte kunstwerken of gewoon zin hebt in een gezellig praatje, Taofel in Tuune is dé plek om te zijn. De hele dag door zijn voortuinen gevuld met kraampjes, waar bewoners hun waren aanbieden.

Het begint allemaal om 11:00 uur, en we hopen dat alle inwoners van Vries enthousiast meedoen om er samen een fantastische vrijmarkt van te maken. Of je nu iets wilt verkopen of juist op zoek bent naar koopjes, Taofel in Tuune belooft een gezellige dag te worden voor jong en oud.

Dus, pak die oude spullen uit de schuur, tover je voortuin om tot een kraampje en sluit je aan bij deze bijzondere dag in Vries. Laten we samen genieten van de gezelligheid, schatten ontdekken en de gemeenschapsbanden versterken op Taofel in Tuune!

Gegevens

Datum:
23 juni
Tijd:
11:00 - 17:00

Locatie

Vries