Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tynaarlo fietstocht

18 augustus

Tynaarlo Fietstocht – Ontdek de Pracht van Onze Regio op Twee Wielen!

Op 18 augustus organiseert Volksvermaken Vries samen met Eelde de Tynaarlo Fietstocht. Een gezellige dag op de fiets om de schoonheid van onze regio te verkennen. De exacte starttijd en -locatie worden binnenkort bekendgemaakt, dus houd je ogen open voor meer informatie!

Datum: 18 augustus
Starttijd en -locatie: Volgt binnenkort

De Tynaarlo Fietstocht belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel ervaren fietsers als recreatieve peddelaars. De route leidt langs pittoreske landschappen, historische plekken en gezellige dorpjes in de regio.

Of je nu komt voor de sportieve uitdaging of gewoon wilt genieten van een ontspannen fietstocht met vrienden en familie, dit evenement heeft voor elk wat wils. De organisatie zet alles in het werk om een boeiende route uit te stippelen en ervoor te zorgen dat de Tynaarlo Fietstocht een dag vol plezier en gezelligheid wordt.

Houd de aankondigingen in de gaten voor de starttijd en -locatie, zodat je je fiets kunt klaarmaken voor een dag vol avontuur in Tynaarlo. Laten we samen trappen, genieten en de pracht van onze regio ontdekken op de Tynaarlo Fietstocht!

Gegevens

Datum:
18 augustus

Locatie

Vries