Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vries draait door – editie 2024

30 maart , 20:00 - 23:30

Vries Draait Door – Een Muzikale Avond van en voor de Gemeenschap!

Op 30 maart gaat Vries op zijn kop tijdens het spraakmakende evenement “Vries Draait Door”! Een unieke avond waarbij de gasten de touwtjes in handen hebben en bepalen welke muziek de sfeer zal domineren. Dit alles zal plaatsvinden in het gezellige Café Onder de Linden, waar muziek, gezelligheid en lokale talenten samenkomen.

Datum: 30 maart
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Café Onder de Linden, Vries
Entree: €7,50

Hoe werkt het? Simpelweg door aanwezig te zijn, word jij de DJ van de avond! Gasten hebben de kans om hun favoriete nummers aan te vragen, die vervolgens ten gehore worden gebracht door getalenteerde lokale bandjes. Of het nu gaat om klassiekers, hits van nu, of verborgen pareltjes, jij hebt de regie over de playlist.

Café Onder de Linden zal bruisen van energie, gevuld met de klanken die jij wilt horen. Dans, zing mee en geniet van een avond vol muziek die de diversiteit en smaak van onze gemeenschap weerspiegelt.

De entree bedraagt slechts €7,50, een kleine prijs voor een groots muzikaal avontuur. Zorg dat je erbij bent op 30 maart, want “Vries Draait Door” belooft een avond te worden die je niet wilt missen. Breng je vrienden mee en laten we samen een onvergetelijke muzikale reis beleven in het hart van Vries!

Gegevens

Datum:
30 maart
Tijd:
20:00 - 23:30

Locatie

Onder de Linden
Brink 4
Vries,
+ Google Maps
Telefoon
simonkoops