Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zeskamp

14 september , 13:00 - 23:00

Zeskamp in Vries – Een Spektakel op de Brink!

Op 14 september gaat de Brink in Vries bruisen van energie, gezelligheid en sportiviteit tijdens het langverwachte Zeskamp-evenement! Vanaf 16:00 uur staan de teams klaar om de strijd aan te gaan in een reeks uitdagende en grappige spellen.

Datum: 14 september
Starttijd: 13:00 uur
Locatie: de Brink in Vries

De Zeskamp belooft een spektakel te worden vol actie en teambuilding. Deelnemende teams kunnen zich verwachten aan een mix van sportieve uitdagingen, hilarische doe-opdrachten en wellicht wat onverwachte wendingen. De Brink zal het toneel zijn waar vriendengroepen, buurtteams, collega’s en andere enthousiaste deelnemers hun krachten meten en hun teamwork laten zien.

Kom langs en moedig de teams aan terwijl ze zich wagen aan diverse spellen die zowel fysieke kracht als slimme strategie vereisen. Het belooft een avond vol lachen, juichen en gezelligheid te worden voor deelnemers en toeschouwers.

Dus, markeer 14 september in je agenda, verzamel je team, en kom genieten van de Zeskamp op de Brink in Vries. Een evenement dat sportiviteit, plezier en verbondenheid samenbrengt op een unieke en feestelijke manier!

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
13:00 - 23:00

Locatie

Brink
Vries, + Google Maps