Vrijmarkt in de Voortuin!

Taofel in Tuune

Taofel in Tuun(tj)e

Het is maar hoe je het noemt, een garage- schuur-verkoop of rommelmarkt.
Wij noemen het Taofel in Tuun(tj)e. Neem de naam op zijn Drents maar letterlijk.
Een tafel in je tuin, om zo je spulletjes te verkopen, maar partytent, schuur/garage of kleedjes mag natuurlijk ook.
Tijdens Taofel in Tuun(tj)e kunnen deelnemende adressen hun spulletjes verkopen, denk aan tweedehands spullen en handgemaakte items.
Je biedt de spullen op eigen terrein aan. Vanuit je voortuin, vanaf de oprit, de schuur, of de achtertuin. Dit bepaal je zelf.
Wil je mee doen dan kan dat via het onderstaande inschrijfformulier.
Er is wel een uiterlijke inschrijfdatum namelijk 5 juni. Na deze datum is opgeven niet meer mogelijk omdat dan de taofels met adressen op de plattegrond wordt afgedrukt en verspreidt op diverse punten.
De struuners (bezoekers) kunnen middels de plattegrond, die naast verspreiding ook online is te downloaden alle aangemelde tuuntjes langs en er een leuke dag van maken.

Veur de struuners
Hoe betaal ik?
Neem voldoende contant geld mee, maar tegenwoordig kun je ook vaak met een tikkie betalen.

Ik kan niet bij alle straten langs?
Dat is ook niet nodig en kun je zelf bepalen. Kies bijvoorbeeld een wijk of een gedeelte van de plattegrond. Ga lekker wandelend of fietsend bij een aantal straten langs. Maak er een gezellige dag van. Zoek je iets speciaals maak dan gebruik van verkoop categorieën die aangegeven zijn.

Kan het met de auto?
Dat kan, maar wij stimuleren je wandelend of fietsend bij de tuuntjes langs te gaan. Mocht je wel met de auto gaan, parkeer deze dan in een parkeervak en ga eventueel lopend bij aantal tuuntjes langs

Welke route volg ik?
Er is geen vaste route om de tuinen op volgorde langs te gaan. Jij bepaalt zelf welke tuuntjes  jij wilt bezoeken. Op de plattegrond staat de kaart van Vries en de deelnemende adressen. Wij vragen deelnemers verkoop categorieën door te geven, door middel hiervan kun je zelf bepalen welke tuuntjes eventueel interessant zijn.

Taofel in tuun(tj)e wordt georganiseerd door Volksvermaken Vries.

Extra Info Veur de deelnemende taofels vind je hier:
EXTRA INFORMATIE DEELNEMERS

Aanmelden als deelnemer kun je via onderstaand formulier:

Helaas de inschrijving is gesloten. 

 

Details

Datum: 23 juni
Tijd: Vanaf 11:00 uur

 

Locatie

Voortuinen in heel Vries