Eindelijk weer een pubquiz live in Grand Café Onder de Linden!

Beste pubquiz fans,

WE KUNNEN WEER!

Na een aantal succesvolle on-line versie gaan we weer live in Gand Café ‘Onder de Linden’

Vanaf nu is het weer mogelijk om je op te geven voor de aanstaande pubquiz op 18 maart 2022.

Doe jij ook mee samen met vrienden, familie, collega’s of teamgenoten? Wij doen zeker weer ons best om er een gezellige avond van te maken. Dit seizoen kan er naast de prijsjes voor het winnende team weer gestreden worden om de felbegeerde pubquizbokaal. Maar bovenal het gaat natuurlijk vooral om de gezelligheid en de eer van de overwinning.

De quiz begint om 20.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. De deelname voor leden van Volksvermaken bedraagt €2,00 per persoon. Als je geen lid bent, betaal je vanaf nu  € 5,00 p.p. Nog steeds geen geld natuurlijk voor een hele avond quizplezier.

De afgelopen edities van de pubquiz waren vaak al na een paar dagen helemaal volgeboekt.  Dit vinden we uiteraard geweldig, maar dit heeft ook geleid tot opmerkingen van mensen die graag mee willen doen, maar niet aan de bak kwamen omdat de vaste deelnemers al hadden ingeschreven.

Daarom hebben we nu besloten om de inschrijving 2 a 3 weken van te voren eerst op deze site open te stellen zodat iedereen een gelijke kans heeft om mee te doen. Eerder inschrijven heeft geen zin, dat zullen we niet toekennen. Als er  1 week daarna nog aanleiding voor is, zullen we alsnog de gebruikelijke e-mails aan de vorige deelnemers versturen.

We hopen je (weer) te begroeten op 18 maart in café Onder de Linden Vries .

Aanmelden kan alleen via onderstaand formulier, van te voren aanmelden op een andere manier is niet mogelijk.

Inschrijfformulier Pubquiz

Inschrijven voor de pubquiz