Programma Koningsdag 2023 Op donderdag 27 april 2023

Op 27 april aanstaande vieren we ook in Vries natuurlijk Koningsdag. Volksvermaken Vries heeft weer een traditioneel programma voorbereid met daarin de gebruikelijke elementen. Om 11.00 uur wordt op De Brink gestart met de toespraak door burgemeester Thijsen, de aubade en het hijsen van de vlag. Aansluitend is er voor iedereen weer van alles georganiseerd, denk aan ritjes in de Brandweerauto, VAKO Voetbal met voetbalspelletjes en een concert door alle geledingen van Harmonie Vries. Natuurlijk is er een kindervrijmarkt in de Brinkstraat.

Verder is er om 12.30 uur een demonstratie streetdance en zijn er weer poffertjes te koop bij de Volksdansgroep uit Donderen, Bunne en Winde. In de knutseltent kunnen de kinderen een mooi fotolijstje versieren, met een eigen ‘koninklijke’ foto daarin. De superbellenblaas, de survivalbaan, het springkussen voor de kleintjes en de schmink ontbreken ook dit jaar niet.

Om 13.00 uur is de start van de Koningsdagfietstocht. Inschrijven daarvoor kan bij Grand Café Onder de Linden.

Om half twee start de kinderdisco in de grote zaal van Grand Café Onder de Linden. En vanaf 14.00 uur is er gezellige muziek op het terras van datzelfde grand café.

Volksvermaken Vries denkt weer een mooi programma te hebben samengesteld en hoopt op een grote opkomst te mogen rekenen. U bent allen van harte welkom!