Schrijf je in voor de Kindspeeldagen 2024 in Vries!

In de laatste week van de zomervakantie nodigt Volksvermaken Vries, in samenwerking met Plaats de Wereld en PKN Vries, alle kinderen van 7 tot 12 jaar uit die in Vries wonen of naar school gaan. Bereid je voor op drie dagen vol bouwplezier op het evenemententerrein aan de Veenweg, waar creativiteit en gezelligheid samenkomen.

Wat kun je verwachten:

Bouwactiviteiten:

Elke dag staat in het teken van bouwen, waarbij de kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Hutten, constructies, en andere meesterwerken zullen het evenemententerrein sieren.

Randactiviteiten:

Naast het bouwen worden dagelijks diverse randactiviteiten aangeboden. Of je nu van sport, creatieve bezigheden of culturele activiteiten houdt, er is voor elk wat wils.

Traditioneel Eindfeest:

De drie dagen bouwplezier worden afgesloten met het traditionele eindfeest. Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn van harte uitgenodigd om de prachtige creaties van de kinderen te bewonderen.

Steun ons met een donatie

Om dit geweldige evenement te kunnen organiseren, hebben we jouw steun nodig! Zonder donaties is het onmogelijk om de Kindspeeldagen te realiseren. Elke bijdrage, groot of klein, helpt ons om de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Wil je ons helpen? Doneer dan via donatie qr-code tijdens het eindfeest en draag bij aan een zomer vol plezier en creativiteit voor de kinderen van Vries.

Bovendien zijn we op zoek naar ouders die als vrijwilliger willen meehelpen, zodat de kinderen een onvergetelijke tijd kunnen beleven. Word jij onze held? Samen bouwen we aan mooie herinneringen en een zomer vol plezier!

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 17 juni om 9:00 uur. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar die in Vries wonen of daar naar school gaan, kunnen deelnemen. Maar let op: vol is vol! Zorg dat je er op tijd bij bent om je plekje te verzekeren.

Belangrijk: je kind moet 7 jaar oud zijn of 7 worden in de week van de kindspeeldagen. Om veiligheidsredenen kunnen jongere kinderen niet meedoen.

Doe mee en beleef een geweldige zomer!

Klik hier om je in te schrijven en zorg dat je deze onvergetelijke ervaring niet mist!