Spooktocht op 24 oktober

Op zaterdag 24 oktober 2020 organiseert Volksvermaken Vries een spooktocht in de bebouwde kom van Vries. De figuranten zijn geworven, de scenes en locaties bepaald en het thema van de spooktocht is bekend.

Wat nu nog mist zijn de deelnemers. Wil je meedoen aan de spooktocht? Meld je dan uiterlijk 19 oktober a.s. aan via het onderstaande formulier. Geef door met hoeveel mensen je wilt deelnemen (max. 4 per groep), de namen van je groepsleden en een groepsnaam en een contacttelefoonnummer. Voor leden van Volksvermaken Vries is deelname gratis, niet‑leden betalen € 5,00 p.p. De groepen vertrekken op een vooraf bepaalde tijd en vanaf een nog geheime locatie. Je ontvangt na aanmelding een mailbericht met daarin je starttijd en -locatie.

Natuurlijk worden tijdens de tocht de corona-richtlijnen zorgvuldig in acht genomen, zowel door de figuranten als door de deelnemers. Vrijwilligers van Volksvermaken Vries zullen hierop toezien, maar rekenen natuurlijk wel op ieders medewerking. Is die er niet, dan wordt de betreffende groep uitgesloten van verdere deelname.

De groepen vertrekken na elkaar, de eerste groep start om 19.30 uur en naar verwachting vertrekt de laatste groep om 22.30 uur. Duur van de tocht is ongeveer een tot anderhalf uur. Kinderen tussen de 12 en 15 jaar kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Voor kinderen onder de 12 is deze tocht niet geschikt. Per groep is één zaklamp toegestaan.

Wie durft…..??
Selecteer een geldig formulier