Stem op ons bij RABO Clubsupport

Volksvermaken Vries en Rabo Clubsupport:

Volksvermaken Vries heeft als doel het bevorderen van het volksvermaak in Vries. Zij tracht dit te bereiken door het organiseren en leiden van gepaste volksvermaken in de meest uitgebreide zin. Zo beginnen onze statuten. Jaarlijks organiseert Volksvermaken ruim 25 kleine en grotere evenementen om daarmee de leefbaarheid in het dorp te vergroten. Meer dan 50 vrijwilligers, onze bestuurs- en commissieleden, zijn het hele jaar druk met voorbereiden en organiseren van eigen evenementen, het ondersteunen van evenementen van anderen en het maken en onderhouden van materialen die daarvoor nodig zijn.

Het doel waarvoor wij de bijdrage van Rabo Clubsupport willen inzetten, is de aanschaf van een nieuwe kantine voor onze vrijwilligers. Zij onderhouden immers alle materialen die wij inzetten bij onze activiteiten, zorgen ervoor dat alles op de juiste plek wordt gebracht en niet onbelangrijk, zij ruimen alles na de activiteiten weer zorgvuldig op en doen dat alles geheel belangeloos.

Helpt u ons ons de kantine te vervangen te vervangen? Wij en onze activiteiten kunnen uw steun goed gebruiken. Want immers:
‘mede dank zij Volksvermaken, leeft Vries’.

 

Dus klik hier en stem op Volksvermaken Vries