Taptoe Vries 22 Juni

Zaterdagavond 22 juni is het op het sportveld De Fielliettaz Goethart van VAKO in Vries ‘tijd voor de Taptoe’. Vanaf 19.00 uur zorgen diverse marchingbands en showorkesten voor een veelzijdig, avondvullend programma. En daarmee wordt een jarenlange traditie in stand gehouden. Een traditie waarbij het de taptoecommissie steeds weer lukt het publiek een wervelende en gevarieerde show te bieden. De taptoecommissie is een samenwerkingsverband van de Harmonie Vries, Volksvermaken Vries, Boermarke, Vriezer Ondernemers Vereniging en voetbalclub VAKO.

Het programma dat zij voor de editie 2019 voor u hebben samengesteld mag u zeker niet missen. Met Jeugdkorps Crescendo uit Opende, Marching & Showband Mercurius uit Assen, Jachthoornkorps Urk, Bicycle Showband Crescendo uit Opende en natuurlijk de eigen Harmonie Vries worden u fantastische muzikale shows geboden.

De 2019-editie van Taptoe Vries is zeker de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Voor de entreeprijs hoeft u het niet te laten. Voor € 8,50 p.p. heeft u al een overdekte zitplaats op de tribune en voor € 6,00 p.p. een staplaats. Basisschooljeugd betaalt voor een staplaats slechts € 3,00 p.p.

Kom op 22 juni aanstaande in groten getale naar het sportveld voor een muzikale en vooral gezellige avond. Het zal u zeker bevallen!