Tynaarlo Fietstocht. 13 augustus

Doe mee aan de Tynaarlo Fietstocht die op zondag 13 augustus 2023 wordt georganiseerd. De Tynaarlo Fietstocht wordt bij toerbeurt georganiseerd door de Volksvermaken Vries en Vereniging Volksvermaken Eelde. Dit jaar is de organisatie van de tocht in handen van de Volksvermaken Vries. Er is ook nu weer een mooie route uitgezet met een lengte van circa 45 km. Gaat het fietsen lekker, dan kan men onderweg kiezen om de uitgebreide route te fietsen die een lengte kent van in totaal 60 km.

Vanaf 10 uur ’s ochtends kunnen fietsers zich laten inschrijven bij een van de drie startplaatsen. Na een dag fietsen door de mooie natuurgebieden van de gemeente Tynaarlo kan men voor het einde van de middag weer terug zijn in de startplaats. De posten sluiten om 17.30 uur.

In Vries kan worden gestart bij Grand Café Onder de Linden, in Eelde is Herberg van Hilbrtantsz de startplaats en de start in Zuidlaren is bij Café Boschhuis.

De deelnemers ontvangen bij de start een uitgebreide routebeschrijving en bij iedere stempelpost een attentie. Iedereen kan gratis deelnemen aan de Tynaarlo Fietstocht.