Vriezer Dorpsquiz 2021 komt er aan!

 Nu het erop lijkt dat de Vriezer Dorpsquiz op 2 oktober a.s. doorgang kan vinden, pakken wij de organisatie weer op. In 2019 namen maar liefst 30 teams deel. In 2020 was de Dorpsquiz al klaar, maar kon helaas geen doorgang vinden vanwege de corona-maatregelen. Een Dorpsquiz bestaat uit hersenkrakers, (maffe) doe-opdrachten, vragen over het dorp en algemene vragenrondes. Het is dus aan te raden om verschillende ‘specialisten’ in je team aanwezig te hebben.
Op 2 oktober a.s. vanaf 18.45 uur halen de teamcaptains het quizboekje op bij Café Onder de Linden (zij mogen pas om exact 19.00 uur met het boekje vertrekken) en om 23.00 moeten de antwoorden daar weer worden ingeleverd. Het beantwoorden van de vragen doe je dus in huiselijke kring. Opzoeken mag, maar de organisatie heeft geprobeerd dit zoveel mogelijk te bemoeilijken;). De uitslag volgt op 5 november a.s., meer informatie over de precieze invulling deze avond volgt op een later moment.  Teams kunnen zich tot en met zondag 26 september a.s. aanmelden via onderstaand formulier Wij adviseren een teamgrootte van 10-15 personen maar (iets) meer of minder kan natuurlijk ook.

Nu alvast een paar tips aan de teams:

 • Zorg voor een gevarieerde teamsamenstelling.
 • Spreek een duidelijke strategie af om de vragen in de gestelde tijd te beantwoorden.
 • Zorg ervoor dat je teamcaptain de hele quizavond bereikbaar is via what’sapp.
 • Zorg voor voldoende koffie. Doe mee met een team van vrienden, buurtgenoten, collega’s, leden van een vereniging, familie of elke andere samenstelling die je kunt bedenken.

  Opgeven kun je hieronder doen:

  Inschrijfformulier DorpsQuiz 2023

  Inschrijven voor de DorpsQuiz

  reCAPTCHA