Vrijwilligers gezocht voor de Kinderspeldagen

De Kinderspeldagen in Vries komen er weer aan! Woensdag 24 t/m vrijdag 26 augustus is het weer zover, drie dagen spelplezier voor onze kinderen. We gaan ervan uit dat we weer drie ontzettend leuke dagen voor onze kinderen kunnen organiseren!
De uitnodigingen zijn verspreid en de aanmeldingen stromen binnen (ruim 50 aanmeldingen binnen 3 uur!). Dat vinden we natuurlijk geweldig.
We kunnen de kinderspeldagen niet organiseren zonder jullie hulp en vragen je of je je wilt aanmelden om te helpen. Een dagdeel, een dag of alle dagen. Alle hulp is meer dan welkom!
Hieronder vind je een aantal vacatures waar je je voor aan kunt melden. Kun je niet kiezen? Meld je dan gewoon aan! Geef dan wel graag even aan op welk dagdeel we je mogen inzetten.
Enne, ken je iemand die het leuk vindt om mee te helpen, maar die deze e-mail niet heeft gehad, stuur deze dan gerust door!

Op- en afbouw
Opbouw: zaterdag 20 augustus van 09.00-13.00 uur
Omschrijving: samen richten we het terrein in. De circustent wordt opgebouwd, de kleine tentjes bouwen we op, hekken plaatsen en hout spijkervrij maken etc.
Opruimen: zaterdag 27 augustus van 09.00-12.00 uur
Omschrijving: de tenten afbreken, tenthuisjes afbreken, hekken verwijderen, rommel opruimen etc.

Toezicht op het huttenbouwen
Dagdelen: iedere ochtend van 09.45-12.30 uur, iedere middag van 12.30-16.00 uur
Omschrijving: kinderen begeleiden bij het bouwen van de hutten. Soms helpen om een pallet te verslepen, vasthouden van een plank, het zagen van planken, een spijker vasthouden enz. En natuurlijk een oogje in het zeil houden dat de bouwwerken veilig en stevig genoeg zijn.

Creatieve tent
Dagdelen: Iedere ochtend van 09.45-12.30 uur, iedere middag van 12.30-16.00 uur
Omschrijving: in de creatieve tent maken de kinderen versierselen voor in en aan hun hut. Bv. ze maken hun eigen vlag, schilderijen voor aan de muur etc. Natuurlijk kunnen de kinderen ook ‘vrij’ creatief bezig zijn.

Tut en Tattoo tent
Dagdelen: iedere ochtend van 09.45-12.30 uur, iedere middag van 12.30-16.00 uur
Omschrijving: de kinderen kunnen worden geschminkt in de tut en tattoo tent.

Pannenkoekenbakkers
Donderdag om 12.30 uur willen we graag pannenkoeken eten. Wie wil er thuis een stapel bakken en langsbrengen? Dat mag natuurlijk elke soort pannenkoek zijn, gewoon, met appel, zonder gluten, met melk, lactosevrij. Wij zorgen voor stroop en poedersuiker. We denken ongeveer 600 pannenkoeken nodig te hebben… Alle hulp is welkom!

Verkeersregelaar
Iedere ochtend 09.00-10.00 uur, iedere middag 15.45-16.30 uur
Oversteek Noordenveldweg

Natuurlijk zijn we ook op zoek naar vrijwilligers voor het verzorgen van de lunch, rondbrengen van koffie/thee/limonade en hand en spandiensten
Doe je mee? Meld je dan aan via: kinderspeldagenvries@gmail.com

Met vriendelijke groet

team kinderspeldagen, Gea, Mariet, Janine, Nienke, Wenda, Johan, Tonnie