Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Avond4daagse

28 mei , 18:30 - 31 mei , 20:00

Avond4daagse Vries – Wandelen, Genieten en Samen Zijn!

Van 28 tot en met 31 mei organiseert Vries de Avond4daagse, een gezellig evenement waarbij wandelen, gezondheid en gemeenschapszin samenkomen. Ontdek de prachtige omgeving van Vries terwijl je met familie, vrienden en buurtgenoten deelneemt aan dit jaarlijkse wandelfestijn.

Data: 28 t/m 31 mei
Starttijden:

  • Voor de 5 km: tussen 18:45 en 19:00 uur
  • Voor de 10 km: tussen 18:30 en 18:45 uur

Startpunt: Café Onder de Linden, Vries
Deelname: €6,-
Aanmelden: via deze link (komt later beschikbaar)

Elke avond begint het avontuur bij Café Onder de Linden, waar de wandelaars zich verzamelen voor een gezellige start. Of je nu kiest voor de 5 km of de 10 km, het belooft vier avonden vol plezier, beweging en gezelligheid te worden.

De routes leiden je door pittoreske paden en schilderachtige landschappen, waarbij je samen met anderen geniet van de frisse lucht en de ondergaande zon. Na de tocht is er alle gelegenheid om bij Café Onder de Linden na te praten en de wandeldag af te sluiten met een welverdiend drankje.

Deelname aan de Avond4daagse kost slechts €6,- en aanmelden kan eenvoudig via onderstaande link. Schrijf je snel in en wandel mee in dit prachtige evenement dat niet alleen goed is voor de gezondheid, maar ook de sociale banden versterkt.

Laten we samen wandelen, genieten en de Avond4daagse in Vries tot een onvergetelijke ervaring maken!

Gegevens

Begin:
28 mei , 18:30
Einde:
31 mei , 20:00

Locatie

Onder de Linden
Brink 4
Vries,
+ Google Maps