Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pubquiz

15 maart , 20:00 - 22:00

PUBQUIZ met Volksvermaken Vries – Test Je Kennis en Beleef Gezelligheid!

Sinds 2012 organiseert Volksvermaken Vries vijfmaal per jaar met veel succes haar pubquiz. Teams strijden in een levendig Grand-Café ‘Onder de Linden’ verwoed om de titel ‘het slimste team van Vries’.

Datum: 15 maart
Tijd: 20:00
Locatie: Café Onder de Linden

Bij een pubquiz beantwoorden spelers in teams van 2 tot 4 personen vragen die door de quizmaster gesteld worden. De quiz bestaat uit acht rondes van 10 vragen, inclusief een geluidsronde en plaatjesronde. De vragen kunnen over van alles gaan, maar actualiteiten, muziek, film, landen, sport, en meer spelen vaak een grote rol. Soms heeft de pubquiz een speciale ronde waarin vragen rondom een thema centraal staan.

Per ronde worden de juiste antwoorden geteld en de stand opgemaakt door de jury. Het winnen van een vragenronde wordt beloond met een versnapering naar keuze voor het hele team. De eindwinnaars van de avond ontvangen naast de eer ook een smul pakket en een fraai glas.

Doe mee met vrienden, familie, collega’s of teamgenoten! We zetten ons in om er een gezellige avond van te maken. De quiz begint om 20.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Deelname voor Volksvermaken-leden kost €2,00 per persoon. Niet-leden betalen €5,00 p.p., wat nog steeds een voordelige prijs is voor een hele avond quizplezier.

Inschrijvingen openen 2 à 3 weken van tevoren op de website, zodat iedereen een gelijke kans heeft om mee te doen.
–> de pubquiz van 15 maart is al reeds volgeboekt.

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Onder de Linden
Brink 4
Vries,
+ Google Maps