Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klootschieten (maart)

3 maart , 09:30 - 12:00

Klootschieten bij Café Onder de Linden – Eerste Zondag van de Maand

Elke eerste zondag van de maand nodigen wij jou uit voor een gezellige en sportieve ochtend klootschieten met Volksvermaken Vries. Het is een activiteit waarbij jong en oud samenkomen om te genieten van de prachtige natuur rondom Vries, terwijl ze zich vermaken met het werpen van de ‘kloot’.

Wanneer: Elke eerste zondag van de maand
Tijd: Start om 9:30 uur
Waar: Café Onder de Linden, Vries

Café Onder de Linden vormt het vertrekpunt voor deze activiteit, waar deelnemers zich kunnen verzamelen, teams kunnen vormen en hun klootschietavontuur kunnen beginnen. De route voert door schilderachtige paden en groene landschappen, waardoor deelnemers niet alleen plezier hebben, maar ook kunnen genieten van al het moois dat Vries te bieden heeft.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen, of je nu een doorgewinterde klootschieter bent of het voor de eerste keer probeert. Het is een geweldige gelegenheid om samen met vrienden, familie of buren actief bezig te zijn en de lokale gemeenschap te versterken.

Zorg ervoor dat je erbij bent op de eerste zondag van de maand voor een ochtend vol plezier, lachen en gezonde competitie. We kijken ernaar uit om samen met jou de kloten te werpen en een geweldige tijd te hebben bij Café Onder de Linden!

Gegevens

Datum:
3 maart
Tijd:
09:30 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Onder de Linden
Brink 4
Vries,
+ Google Maps