Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koningsdag

27 april , 11:00 - 17:00

Koningsdag in Vries – Feestelijke Gezelligheid voor Jong en Oud!

Op 27 april vieren we Koningsdag in Vries, een dag vol vrolijkheid en vermaak voor het hele gezin! De festiviteiten starten om 11:00 uur en vinden plaats op en rond de Brink, het kloppende hart van ons dorp.

Datum: 27 april
Tijd: 11:00 uur
Locatie: Brink, Vries

Voor de jonge ondernemers onder ons is er de mogelijkheid om hun spulletjes te verkopen. Kinderen kunnen hun kleedjes neerleggen en hun overtollige speelgoed, boeken of andere schatten aan de man brengen. Een gezellige markt waar koopjesjagers en verkopers elkaar ontmoeten.

Daarnaast zijn er tal van activiteiten speciaal voor de kinderen. Laat de kleintjes zich omtoveren tot prinsessen, superhelden of dieren met schmink. Voor de avontuurlijke kids is er een springkussen en een uitdagende stormbaan waar ze naar hartenlust kunnen ravotten.

Voor de volwassenen staat er een gezellige fietstocht op het programma. Een ontspannen manier om de omgeving van Vries te verkennen terwijl je geniet van het koninklijke sfeertje.

De feestelijke opening van Koningsdag wordt verzorgd door Harmonie Vries. Laat je meeslepen door de muziek terwijl ze het Wilhelmus laten klinken, een ontroerend moment dat de start van deze bijzondere dag markeert.

Kom samen met familie en vrienden naar de Brink en vier Koningsdag in Vries op een manier die past bij ons gezellige dorp. Laten we er met zijn allen een onvergetelijke dag van maken!

Gegevens

Datum:
27 april
Tijd:
11:00 - 17:00

Locatie

Brink
Vries,