Taofel in Tuun(tj)e – Een Drentse Rommelmarkt in je Eigen Tuin!

Zondag 23 juni van 11.00 – 17.00 uur is het weer zover: Taofel in Tuun(tj)e in Vries! Of je het nu een garage-, schuurverkoop of rommelmarkt noemt, wij noemen het Taofel in Tuun(tj)e. Neem de naam letterlijk op zijn Drents: een tafel in je tuin om je spulletjes te verkopen. Een partytent, schuur, garage of kleedjes mag natuurlijk ook!

Wat kun je verwachten?

Kom gezellig het dorp Vries verkennen, wandelend of op de fiets, en struin langs 57 deelnemende adressen op zoek naar tweedehands spulletjes, handwerkmateriaal, speelgoed, eigengemaakt eten en drinken, plantjes, en meer. Er is voor ieder wat wils. De taofels zijn met de mooiste spullen gedekt in de tuinen, een leuke afwisseling tijdens je gezonde wandeling of fietstocht.

Voor Deelnemers

Als je al hebt ingeschreven voor Taofel in Tuun(tj)e, vind je hier alle extra informatie die je nodig hebt. Deze informatie helpt je om te weten wat de kaders zijn waarin je kunt handelen en hoe je jouw verkoopplek optimaal kunt inrichten.

Doe Mee en Geniet!

Download de flyer met de adressen van de deelnemers hier en plan je route voor een gezellige dag in Vries. Maak van je tuin een gezellige verkoopplek en geniet van de sfeer en gezelligheid van dit unieke evenement!

Kom langs en beleef een geweldige dag vol leuke vondsten en ontmoetingen in Vries!